dijous, 24 de maig del 2018

2018. TERCER PREMI "V CERTAMEN NACIONAL DE COROS ESCOLARES DEL MINISTERIO DE EDUCACIÓN"


EL COR DE SANT BERNAT TORNA A QUEDAR FINALISTA AL CONCURS NACIONAL DE CORS ESCOLARS.

Carlet.es (24 maig 2018).



El cor del col·legi Sant Bernat torna a quedar finalista un any més al Concurs Nacional de Cors Escolars que organitza el Ministeri d’Educació.

El cor carletí viatjà el passat 22 de juny a Madrid per participar en la final, que tingué lloc a l’Auditori Nacional. Un any més, van provar forces amb els altres dos cors finalistes, el cor del CEIP Nuestra Señora del Lucero de Madrid i el cor del CEIP Las Veredas, també madrileny, i que ja foren finalistes l’any passat.



El cor del Sant Bernat participava l’any passat per primera vegada en este concurs nacional i quedà tercer en la gran final. 

Per als carletins és tot un repte participar en la final d’este concurs al qual s’han presentat 17 cors escolars de tot l’Estat Espanyol, i que són els que es disputaran els tres guardons, el primer dotat amb 8.000 euros, el segon amb 6.000 i el tercer amb 1.000 euros. 



La final fou a l’Auditori Nacional, on el cor carletí interpretà l’obra obligada "Sueña y canta" i tres obres lliures que seran "Sansa Kroma", tradicional de ghanesa, "Hallelujah" de Leonard Cohen i "Maquerule" de J. Gómez.



I, com no podia ser d'altra manera, el Cor Sant Bernat tornà a guanyar la tercera posició en aquest certamen nacional de Cors Escolars.



El Cor Sant Bernat funciona a l’escola des del curs 2011-2012 per iniciativa del professor Enric Moltó i amb la col·laboració de la professora d’Educació Musical Meli Puig. Hi participen voluntàriament al voltant de 60 alumnes de 3r, 4t, 5é i 6é de primària.


HALLELUJAH

(Veure més en pestanya "Vídeos")