dijous, 22 de febrer del 2018

2018. PRIMER PREMI "III CONCURS CORS INFANTILS FALLA LA MALVA D'ALZIRA"


L’ASSOCIACIÓ CULTURAL FALLA PLAÇA MALVA CONVOCA EL III CONCURS DE CORALS INFANTILS CIUTAT D’ALZIRA.

El seis doble (25 desembre 2017).



L’Associació Cultural Falla Plaça Malva convoca el III Concurs de Cors Infantils Falla Malva i, una vegada més, el nostre compromís amb la cultura i les tradicions del poble valencià: una cultura i unes tradicions que es consoliden i innoven des de l’educació.



Un concurs que té per objectiu donar suport al treball exemplar del professorat de música que fa una la tasca encomiable per promoure l’educació musical de l’alumnat: un treball molt sovint callat i invisible més enllà de les aules, però que mereix, sens dubte, ser valorat i recompensat.



L’actuació dels cors infantils tindrà lloc el 22 de febrer de 2018, dijous, al Gran Teatre d’Alzira.



I podran participar tots els cors dels centres escolars d’Educació Primària de la Ribera, sempre que el nombre de components del cor no siga inferior a setze.



Tots els cors inscrits hauran d’interpretar dues cançons. Una obligada i una altra de lliure elecció.

La cançó obligada s’interpretarà «a capella» –és a dir, sense instruments– i segons la partitura oficial facilitada per l’organització.
La cançó obligada seleccionada per l’organització del III Concurs de Cors Infantils Falla Malva – Ciutat d’Alzira és: Ja plora el xic.
La cançó de lliure elecció es podrà acompanyar amb els instruments que es consideren necessaris sempre que siguen tocats per el mateix alumnat del cor.
El Cor Sant Bernat ha escollit la cançó  "Maquerule" i amb la seua gran actuació fou, de nou, el guanyador del concurs per tercer any consecutiu.
MAQUERULE

(Veure més en pestanya "Vídeos")