dilluns, 3 de juny del 2024

2024. EL COR SANT BERNAT AL "IX Concurs Nacional de Cors Escolars"

El nostre cor fa alguns anys que està participant a este certamen i fou els primers 2 anys, al 2017 i 2018 amb bon esforç i treball, quan aconseguiren el 3r Premi Nacional durant els dos anys consecutius.

És un concurs d'elevat nivell i enguany no hem sigut seleccionats, però com tots sabem: No hay dos sin tres, i ací estem cada any intentant-ho de nou.


Organitzat pel Ministeri d'Educació per a cors de centres escolars públics i privats, on un jurat professional valora les 4 cançons de cada participant en format vídeo, i d'entre tots seleccionen a 3 per disputar a Madrid la 1a, 2a i 3a posició.

Ací teniu una de les quatre peces musicals amb les que competíem, però totes les podeu trobar a nostre Canal YouTube amb més informació al respecte:
  1. EN CADA NOTA: Cançó obligada del concurs per a tots els participants, lletra d'un poema d'Amparo Cos Boj i música d'Aurelio Martínez López.
  2. OBWISANA: 1a cançó lliure elegida per nosaltres i tradicional de Ghana.
  3. WAU BULAN: 2a cançó lliure originària de Malàsia.
  4. CHANTEZ ALLELUIA: 3a cançó lliure, compositors David i Jean Perry i de lletra original francesa adaptada al valencià.

Els coristes saben bé la gran feina que hi ha darrere de cada cançó i sols per participar-hi ja són tot uns CAMPIONS... i per a l'any que ve més!!!