dimarts, 11 de juny del 2024

2024. Fi de curs per recordar el 23-24 !!!

I un any més ja passat! Tantes actuacions, tants bonics moments que sempre recordaran els 50 xiquets del nostre cor i, com no, tot aquell que haja gaudit amb ells.


Ara és el nostre fi de curs, on fem un repàs de les cançons que més ens ha agradat i donem una pinzellada als actes viscuts durant tot l’any:


Un atractiu repertori escollit per delectar al públic, i cada vegada amb un fil conductor de temàtica diferent per fer un concert significatiu. 

Cançons populars de distintes parts del món: japonesa, africana, malaia… D’altres històriques, de pel.lícula, cantautors i projecte “L’escola canta”. Tot ben acompanyat d’aquells valors o reflexions que sempre hem de tindre present i que donen sentit a la vida.


I per finalitzar, no pot faltar el comiat de sisé de Primària que ja ens deixen per començar una nova etapa educativa a l’institut.

GRÀCIES PER LA VOSTRA DEDICACIÓ AL COR!


dilluns, 3 de juny del 2024

2024. EL COR SANT BERNAT AL "IX Concurs Nacional de Cors Escolars"

El nostre cor fa alguns anys que està participant a este certamen i fou els primers 2 anys, al 2017 i 2018 amb bon esforç i treball, quan aconseguiren el 3r Premi Nacional durant els dos anys consecutius.

És un concurs d'elevat nivell i enguany no hem sigut seleccionats, però com tots sabem: No hay dos sin tres, i ací estem cada any intentant-ho de nou.


Organitzat pel Ministeri d'Educació per a cors de centres escolars públics i privats, on un jurat professional valora les 4 cançons de cada participant en format vídeo, i d'entre tots seleccionen a 3 per disputar a Madrid la 1a, 2a i 3a posició.

Ací teniu una de les quatre peces musicals amb les que competíem, però totes les podeu trobar a nostre Canal YouTube amb més informació al respecte:
  1. EN CADA NOTA: Cançó obligada del concurs per a tots els participants, lletra d'un poema d'Amparo Cos Boj i música d'Aurelio Martínez López.
  2. OBWISANA: 1a cançó lliure elegida per nosaltres i tradicional de Ghana.
  3. WAU BULAN: 2a cançó lliure originària de Malàsia.
  4. CHANTEZ ALLELUIA: 3a cançó lliure, compositors David i Jean Perry i de lletra original francesa adaptada al valencià.

Els coristes saben bé la gran feina que hi ha darrere de cada cançó i sols per participar-hi ja són tot uns CAMPIONS... i per a l'any que ve més!!!