diumenge, 17 de desembre del 2023

2023. GRAN CONCERT DE CANT CORAL A CARLET !!!

Emotiu concert a Nadal de les dues corals del nostre poble !!!
Tot un plaer reunir quasi un centenar de coristes d'entre 9 a 90 anys formant un especial registre vocal, divers repertori de cançons, ben lligat per un fil conductor nadalenc, un tall de bons músics i bonic performance per fer gaudir al públic.

Ahí van les paraules de la Coral Polifònica de Carlet per redactar la notícia i reviure-ho de nou... Jo sols puc dir: IMPRESSIONANT!
.....................................................................................................
El passat 15 de desembre va tindre lloc al Teatre Giner, el tradicional Concert de Nadal, a càrrec de la Coral Polifònica Ciutat de Carlet i del Cor CEIP Sant Bernat, dirigits ambdós pel nostre director Enric Moltó i presentat per Joana Muniesa, autora també de l'obra.

Les diverses cançons de "Un Nadal de tot cor" giraren entorn als valors del Nadal (la gratitut, l'amor, l'amistat, la família...) i també als colors que rodegen el Nadal (el roig de la majoria d'adornaments nadalencs, el blanc en la neu de l'hivern, el verd de l'arbre, el daurat de l'estrella de Nadal...).

En la primera part cada coral, alternativament, interpretà diverses cançons i en la segona les Veus Blanques del Cor de Sant Bernat es fusionaren amb les Veus Mixtes de la Coral Polifònica produint una sonoritat i harmonia que delectaren el nombrós públic que hi assistí, especialment amb la nadala Banuwa, de ritmes, moviments i sons africans.