dimarts, 26 de desembre del 2023

2023. JA ESTÀ ACÍ LA LLUM DE BETLEM!

La vespra del naixement del Jesuset tornem a acompanyar un any més als Scouts per dur la Llum de Betlem al nostre poble.

Tots en processó, flames il.luminant els carrers, camises donant colors a vida i les nostres veus blanques trencant el silenci amb bonics cants... Des de l'Avinguda Blasco Ibáñez, passant per l'església de Sant Josep i acabant a l'Ajuntament de Carlet.



dissabte, 23 de desembre del 2023

2023. CANTANT AL "II Festival Nadales Ràdio Cope" I LA BASÍLICA DE LA MARE DE DÉU

Especial i ben especial és sempre esta vespradeta al casc antic de València!!!

Primer, cantant al carrer, al mig de la Plaça La Verge i sota el gran arbre nadalenc que decora este emblemàtic lloc, no podíem faltar a la cita del 2n any d'este festival de nadales.


Segon, dins a cobert, a la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats, cantant als seus peus i elevant les veus angelicals dels coristes al punt més alt de la bella cúpula pintada... Bonica estampa!


I tercer, passeget per la Plaça La Reina, carrers del Carme, Torres de Serrans... Sempre deixant lliure a la improvisació per cantar allà on volem.





Espera'ns València que tornarem!!!

diumenge, 17 de desembre del 2023

2023. GRAN CONCERT DE CANT CORAL A CARLET !!!

Emotiu concert a Nadal de les dues corals del nostre poble !!!
Tot un plaer reunir quasi un centenar de coristes d'entre 9 a 90 anys formant un especial registre vocal, divers repertori de cançons, ben lligat per un fil conductor nadalenc, un tall de bons músics i bonic performance per fer gaudir al públic.

Ahí van les paraules de la Coral Polifònica de Carlet per redactar la notícia i reviure-ho de nou... Jo sols puc dir: IMPRESSIONANT!
.....................................................................................................
El passat 15 de desembre va tindre lloc al Teatre Giner, el tradicional Concert de Nadal, a càrrec de la Coral Polifònica Ciutat de Carlet i del Cor CEIP Sant Bernat, dirigits ambdós pel nostre director Enric Moltó i presentat per Joana Muniesa, autora també de l'obra.

Les diverses cançons de "Un Nadal de tot cor" giraren entorn als valors del Nadal (la gratitut, l'amor, l'amistat, la família...) i també als colors que rodegen el Nadal (el roig de la majoria d'adornaments nadalencs, el blanc en la neu de l'hivern, el verd de l'arbre, el daurat de l'estrella de Nadal...).

En la primera part cada coral, alternativament, interpretà diverses cançons i en la segona les Veus Blanques del Cor de Sant Bernat es fusionaren amb les Veus Mixtes de la Coral Polifònica produint una sonoritat i harmonia que delectaren el nombrós públic que hi assistí, especialment amb la nadala Banuwa, de ritmes, moviments i sons africans.






dimecres, 13 de desembre del 2023

2023. ARRIBA EL NADAL A CARLET !

El dilluns 11 de desembre s'encengueren els llums i l'arbre de Nadal de l'Ajuntament amb el cant de les veus blanques del nostre poble: Cor CEIP Sant Bernat, i ben acompanyat pels nostres músics com sempre.

Menuts i grans gaudíren d'una vespradeta escoltant nadales i veient caure neu d'escuma... Bonica entrada a estes festes nadalenques que de tanta il.lusió i alegria ens rodeja a tots: BON NADAL!!!