dimarts, 26 de desembre del 2023

2023. JA ESTÀ ACÍ LA LLUM DE BETLEM!

La vespra del naixement del Jesuset tornem a acompanyar un any més als Scouts per dur la Llum de Betlem al nostre poble.

Tots en processó, flames il.luminant els carrers, camises donant colors a vida i les nostres veus blanques trencant el silenci amb bonics cants... Des de l'Avinguda Blasco Ibáñez, passant per l'església de Sant Josep i acabant a l'Ajuntament de Carlet.



dissabte, 23 de desembre del 2023

2023. CANTANT AL "II Festival Nadales Ràdio Cope" I LA BASÍLICA DE LA MARE DE DÉU

Especial i ben especial és sempre esta vespradeta al casc antic de València!!!

Primer, cantant al carrer, al mig de la Plaça La Verge i sota el gran arbre nadalenc que decora este emblemàtic lloc, no podíem faltar a la cita del 2n any d'este festival de nadales.


Segon, dins a cobert, a la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats, cantant als seus peus i elevant les veus angelicals dels coristes al punt més alt de la bella cúpula pintada... Bonica estampa!


I tercer, passeget per la Plaça La Reina, carrers del Carme, Torres de Serrans... Sempre deixant lliure a la improvisació per cantar allà on volem.





Espera'ns València que tornarem!!!

diumenge, 17 de desembre del 2023

2023. GRAN CONCERT DE CANT CORAL A CARLET !!!

Emotiu concert a Nadal de les dues corals del nostre poble !!!
Tot un plaer reunir quasi un centenar de coristes d'entre 9 a 90 anys formant un especial registre vocal, divers repertori de cançons, ben lligat per un fil conductor nadalenc, un tall de bons músics i bonic performance per fer gaudir al públic.

Ahí van les paraules de la Coral Polifònica de Carlet per redactar la notícia i reviure-ho de nou... Jo sols puc dir: IMPRESSIONANT!
.....................................................................................................
El passat 15 de desembre va tindre lloc al Teatre Giner, el tradicional Concert de Nadal, a càrrec de la Coral Polifònica Ciutat de Carlet i del Cor CEIP Sant Bernat, dirigits ambdós pel nostre director Enric Moltó i presentat per Joana Muniesa, autora també de l'obra.

Les diverses cançons de "Un Nadal de tot cor" giraren entorn als valors del Nadal (la gratitut, l'amor, l'amistat, la família...) i també als colors que rodegen el Nadal (el roig de la majoria d'adornaments nadalencs, el blanc en la neu de l'hivern, el verd de l'arbre, el daurat de l'estrella de Nadal...).

En la primera part cada coral, alternativament, interpretà diverses cançons i en la segona les Veus Blanques del Cor de Sant Bernat es fusionaren amb les Veus Mixtes de la Coral Polifònica produint una sonoritat i harmonia que delectaren el nombrós públic que hi assistí, especialment amb la nadala Banuwa, de ritmes, moviments i sons africans.






dimecres, 13 de desembre del 2023

2023. ARRIBA EL NADAL A CARLET !

El dilluns 11 de desembre s'encengueren els llums i l'arbre de Nadal de l'Ajuntament amb el cant de les veus blanques del nostre poble: Cor CEIP Sant Bernat, i ben acompanyat pels nostres músics com sempre.

Menuts i grans gaudíren d'una vespradeta escoltant nadales i veient caure neu d'escuma... Bonica entrada a estes festes nadalenques que de tanta il.lusió i alegria ens rodeja a tots: BON NADAL!!!




divendres, 24 de novembre del 2023

2023. CANTANT AL NADAL EN "EL CORTE INGLÉS"

Ja està ací el Cor CEIP Sant Bernat de Carlet per inaugurar estes festes nadalenques altre any més a València.

I enguany ens ha tocat cantar en l’encesa de llums del Nadal de l’AVINGUDA FRANÇA este dijous 23 de novembre.

48 boniques veus acompanyades de flautes dolces, percussió i corda per impregnar d’il.lusió i tendresa cada racó d’estos grans magatzems.

Així que... Què comencen ja els Nadals!





dimarts, 13 de juny del 2023

2023. JA HA ARRIBAT EL NOSTRE FI DE CURS !!!

De nou altre any més passat i altre any més viscut que ningú ens podrà llevar ja. 
Anem a tancar el curs '22-'23 amb un concert especial sempre que dona una pinzellada a allò cantat i gaudit durant tot l'any.
Un grapat de CORISTES, un tall de bons MÚSICS i tot dirigit per Enric Moltó Romero.


Ahí va el MUNTATGE perquè recordeu el que hem viscut tot este curs:
il.lusions, aprenentatge, companyerisme, experiències, alegria, equip... Molts assajos i altres tants de concerts, però sempre amb el millor dels seus somriures per cantar!



Concert de repertori ben variat, algunes d'altres anys que tant els agrada i altres noves pels concursos presentats. 
Però entre elles, una escollida pels coristes per al dia de hui: "FLOWERS", d'actualitat i única per la lletra en valencià adaptada per Josep Lluís Vilar...



I ha arribat el moment del comiat de 6é que al curs que ve comencen altra etapa en la seua vida...
Recordeu sempre el vostre pas pel Cor Sant Bernat: Leire, Eric, Mar, Mario, Lara, Ana Patricia, Sara, Daniela, Mateu i Alicia.

GRÀCIES PER HAVER FORMAT PART D'ELL!!!

🎉Passeu tots un bon estiu i el curs que ve més!!!🌞

dilluns, 1 de maig del 2023

2023. ESPECIAL CONCERT AMB LA BANDA SIMFÒNICA UNIÓ MUSICAL DE CARLET!!!

Nova experiència musical i nova vivència què ens fa créixer a nivell coral i personal... i ara amb la 🎼Banda Simfònica Unió Musical🎼!!!


Arribà l'esperat dia, arribà el moment de contar a tots LA MISSIÓ DE ROBI, i fer reflexionar al públic del què és important.

L' Escola Canta, un projecte públic què combina "escola" i "arts".
Veus i música donant forma a esta bonica cantata entrellaçant-se amb una historieta com fil conductor.
On el seu protagonista, l'extraterrestre Robi, al final trobarà la seua missió terrícola: "fer la millor versió d'ell mateix".


Moralitat per fer-nos recordar què: si aconseguim la millor versió de cadascú de nosaltres ens farà millor persones, més feliços amb nosaltres mateix i, en conseqüència, amb qui està al nostre costat i amb tot el què ens envolta; sols així podrem veure amb els ulls de l'altre i conviure millor al món.


Tan propi dels xiquets, tan únics i valents, sense nervis i sols amb ganes de gaudir el present, junts cor i banda... Meravellosa fusió!

ENHORABONA CAMPIONS!!! 🏆

dimecres, 26 d’abril del 2023

2023. EL NOSTRE COR AL "VIII Concurso Nacional de Coros Escolares del MECD"

El fred sembla que passa de llarg altre any més, per allà lluny es veu arribar ja la primavera i amb ella altre certamen dels més importants: Concurs Nacional de Cors Escolars del Ministeri d’Educació, Ciència i Esport.

I sempre amb la mateixa DINÀMICA: 4 gravacions de vídeo, on 1 cançó és obligada per l’event i 3 lliures escollides pel participant.
I enguany el nostre repertori ben divers, vos agradarà, per a vosaltres s’estrenen hui i per a nosaltres són les guanyadores, perquè som premiats al veure l’evolució del cor i, sobretot, per donar-nos les forces per seguir intentant-ho l’any que ve… Escoltem-les!

3. El fin de este invierno:

Cançó obligada del certamen, compositors Josune López i Julio Domínguez:


4. Jo tinc una perereta:

Cançó lliure, escollida per ser tan valenciana, perquè s’escolten les nostres arrels i la nostra lengua, i per fer homenatge al compositor Diego Ramón:


5. Siyahamba:

Cançó lliure, d’eixe estil africà que tant ens agrada i per ser l’orige de la percussió i, en definitiva, de la música.

Cant tradicional zulú, nascut en esta etnia sud-africana i popularitzat en esglésies d’Estats Units als anys ’90.

I com el seu títol africà indica: “Caminemos”:


6. Goza mi calipso:

Cançó lliure de ritmes centre-americans.

Gaudim d’este gènere musical: “Calipso”, original dels esclaus africans al Carib i propagant-se després per Veneçuela, Colombia, Panamà, Puerto Rico…

Compositor Albert Hernández:



Ànims i a per l'altra!!! I com diu la nostra cançó "Gaudeamus Hodie":

🎵SOMIA, LLUITA PEL QUE TU VOLS, AL FINAL ARRIBARÀ DE SEGUR🎵