dimarts, 14 de maig del 2019

2019. CLASSE DE PERFECCIONAMENT DE LA TÈCNICA VOCAL PER AL NOSTRE COR

Arriba maig i, amb els deures fets per al VI Certamen Nacional de Cors Escolars del MECD, ens visita Empar Llàcer Sanchis per treballar més profundament la tècnica de cant dels coristes.

El seu currículum compta amb el Grau Superior en Flauta, Grau Superior de Cant i diplomada en Magisteri d'Educació Musical. També té estudis en direcció de coral i ha dirigit les corals de la Banda de Llíria, del Col.legi de Metges i de la Càmara de València.
Així mateix, nomenar que fou membre de la Coral Catedralícia de València i actualment forma part del Cor de la Generalitat Valenciana al Palau de les Arts.

Excel.lent formació i experiència que avala a aquesta professional en el món de la música i el cant, i sense dubte, la persona més adequada per polir i treure el màxim profit de les veus dels nostres xiquets.

Classe magistral que recorda al cor l'objectiu de la tècnica vocal per reforçar la personalitat musical, i no oblidar mai la importància de la postura corporal, respiració, vocalització, coneixement de la pròpia veu i altres factors més.

I com no, sempre que es puga, seguirem comptant amb ella perque ens ajude a millorar allò que tant els agrada fer... CANTAR!