dimecres, 21 de desembre del 2022

2022. EL COR SANT BERNAT AL "I Certamen Nadales Ràdio Cope i Universitat Catòlica València"

Una vesprada espectacular plena de nadales, llums i betlem al casc antic de València, envoltats del paratge més valencià i estimat per tots.



Preciós lloc per fer escoltar les nostres veus, la Plaça de la Verge a València...

I més encara, cantar després baix la mirada de la nostra Moreneta, la nostra Verge dels Desemparats, un meravellós record inoblidable a la Basílica de la Mare de Déu...


(Més a pestanya fotos i vídeos)


dissabte, 17 de desembre del 2022

2022. CANTANT A LA LLUM DE BETLEM DELS SCOUTS

Este dissabte 17 de desembre acompanyàrem als Scouts en un emotiu acte per fer arribar la Llum de Betlem a les dues esglésies del nostre poble.


Donàrem el to musical a l'especial event, veus de xiquets desprenent tendresa en cada nadala, des de l'Avinguda Blasco Ibáñez fins l'església de Sant Josep i pels carrers fins l'església de Nostra Senyora de l'Assumpció.

Bonic moment viscut i bonic moment per repetir!



(Més a pestanya fotos i vídeos)

dijous, 15 de desembre del 2022

2022. PARTICIPACIÓ AL "15é Concurs Nadales Cadena 100"

Tal com es diu en castellà: "No hay 2 sin 3", i ací estem un any més amb una nadala de ritmes diferents. Al final tampoc ha pogut ser, però seguirem intentant nous estils i gaudint de la música.
Vos deixem la presentació que ens demanava la ràdio i el vídeo per felicitar-vos els Nadals...

¡Buenos días Cadena 100!

Somos el COR SANT BERNAT DE CARLET (València), nos presentamos por tercera vez al concurso con muchísimas ganas de participar igual que la primera vez, y poder demostrar a todos lo que más nos ilusiona y sabemos hacer tan bien... ¡Cantar!

Y ahora os contaremos un poco de nuestra historia...
El coro funciona en nuestro colegio CEIP Sant Bernat desde el curso 2011-2012 por iniciativa del profesor de música Enric Moltó, con el objetivo principal de sensibilizar al alumnado en la música a través de la participación y responsabilidad como miembros de un equipo, y entre muchos otros beneficios más para niños desde 3º de primaria (8 años) hasta 6º (11 años).

Somos un coro muy activo, como se aprecia en nuestro blog "corsantbernat.blogspot.com" y nuestro Canal YouTube, ya que hemos formado parte de proyectos educativos y benéficos, actuado en eventos locales y alrededores, también en Valencia... y ,además, hemos sido ganadores de diferentes concursos, incluso a nivel nacional.

Queremos comentaros que este villancico, "LA NAVIDAD TODA PARA TI", fue creado por la necesidad de alegrar a la sociedad después de la dura época que nos ha tocado vivir.
De melodía actual, ritmos que gustan y letra con mensajes directos para recordar las cosas más importantes que a veces olvidamos y que dan el verdadero sentido a estas fiestas.

Por último, nos despedimos con un hasta pronto y deseando que os guste nuestro villancico... FELIZ NAVIDAD!!!


(Més a la pestanya fotos i vídeos)

dilluns, 12 de desembre del 2022

2022. BENVINGUDA ALS NADALS EN L'AJUNTAMENT DE CARLET

Arribà el dilluns 12 de desembre, i com cada any, sonaren les veues del Cor Sant Bernat per donar pas a les festes nadalenques al nostre poble.


A la Plaça de l'Ajuntament s'escoltaren boniques nadales per omplir de màgia i llum l'encesa de l'arbre de Nadal, amb un repertori variat per què tots el gaudírem.
I com no, acompanyats dels nostres músics per fer més especial i musical el moment.

ESCOLTA'NS CARLET!
CANTEM AL NADAL!!!


(Més a pestanya fotos i vídeos)

diumenge, 4 de desembre del 2022

2022. ENCESA LLUMS DE NADAL DE "EL CORTE INGLÉS"

El passat dimecres 30 de novembre, el Cor Sant Bernat de Carlet obrí les portes al Nadal un any més amb l'encesa oficial dels llums d'estos grans magatzems de València.

Festes molt importants per a El Corte Inglés i què cada any compta amb nosaltres per inagurar-les.
Començant a la porta del més important de València en "PINTOR SOROLLA" i passant pel de "COLÓN".
Deixant nadales de diferents llocs i èpoques per les plantes, cançons per compartir amb tot aquell que passara per allí.

Cantàrem al Nadal perquè són dies esperats per tots i tan plenets de felicitat i valors què cal sempre recordar i, sobretot, no oblidar-los durant la resta de l'any.


EL COR SANT BERNAT VOS DESITJA!
BON NADAL!!!