divendres, 31 de gener del 2020

2020. DIA DE LA PAU I DE L'ARBRE AL NOSTRE COL.LEGI

EL PASSAT DIJOUS 30 DE GENER ERA EL DIA DE LA PAU, I ES VA CELEBRAR AL CEIP SANT BERNAT CONJUNTAMENT AMB EL DIA DE L'ARBRE PER LA SEUA PROXIMITAT.

Com sabeu, aquest mes està ple de dates importants: per a la humanitat (30 gener Dia de la Pau) i per al medi ambient (31 gener Dia de l'Arbre).
A més, 2020, un any clau on tots els països posaran en marxa accions urgents per encaminar el món cap a un futur més sostenible.

I per tot açò, es mereixia crear esta cançó ARBRE, AMIC MEU. On la natura vol conscienciar a l'ésser humà de la seua importància per perpetuar la vida.
 
Tots els alumnes de l'escola, i durant tota la setmana, treballaren la lletra, melodia i ball d'aquesta bonica cançó per representar-la junts al pati.
Fou escrita per Joana Muniesa, partitura d'Enric Moltó i Marcos Regidor, i l'àudio gravat pel Cor Sant Bernat dies abans.


Per finalitzar aquesta celebració, es plantà un arbre envoltat per tots els alumnes. I, així, commemorar un acte que es deuria de repetir més en totes parts del món, per salvar els boscos i contrarestar la nostra pròpia destrucció.


(Veure més en pestanya "Fotos")