divendres, 22 de desembre del 2017

2017. II FESTIVAL DE NADALES DE LA FALLA EL VIDRE DE CARLET


Com cada any, la Falla El Vidre organitza al Teatre Giner aquesta Mostra de Nadales amb la col.laboració de la Fundació Caixa Carlet i la participació dels cors de tots els col.legis del poble.


Alumnes de Primària dels quatre cors de Carlet: Cor Sant Bernat (CEIP Sant Bernat), Cor Bosch Marin (CEIP Bosch Marin), Cor Clau de Sol (CEIP Joan Vicent Mora) i Cor Farinelli (Col.legi privat La Devesa), cantàren un bonic repertori de nadales cadascun i al final uniren les seues veus per ambientar d’il.lusió nadalenca el Teatre Giner.

Especial event, on el cant dels xiquets t’omplien d’alegria i innocència per recordar-nos el vertader valor de estes festes.















L'ÀNGEL I ELS PASTORS (III Festival en desembre '18)

(Veure més en pestanya "Vídeos")

dissabte, 17 de juny del 2017

2017. TERCER PREMI "IV CERTAMEN NACIONAL DE COROS ESCOLARES DEL MINISTERIO DE EDUCACIÓN"



EL CORO SANT BERNAT DE CARLET LOGRA QUEDAR TERCERO EN ESPAÑA.

Levante (17 junio 2017).



El mejor coro escolar de la Comunitat Valenciana, el del colegio Sant Bernat de Carlet también es desde ahora el tercer mejor de España. 



Cuarenta escolares dirigidos por Enric Moltó acaban de lograr el tercer puesto en el certamen nacional celebrado en el Auditorio Nacional de Música de Madrid.

Y dos colegios de Madrid, Las Veredas y Nuestra Señora del Lucero, se han llevado los dos primeros puestos. 



El concurso nacional de coros escolares fue creado en 2014 por el Ministerio de Educación y Cultura para reconocer el esfuerzo de grupos de los centros docentes para la difusión de la cultura a través del canto coral. 



El coro de Sant Bernat, que ya ha ganado numerosos concursos en la comarca, la provincia y la autonomía funciona en el centro público desde 2011 por iniciativa del profesor Enric Moltó Romero y con la colaboración de los docentes Meli Puig y Salva Baixauli.

A la música (directe Auditori Nacional)

Muntatge del viatge a Madrid

(Veure més en pestanya "Vídeos")

dimecres, 24 de maig del 2017

2017. ENTREVISTA ONDA CERO A ENRIC MOLTÓ

RADIO ONDA CERO VALENCIA ENTREVISTA AL CORO VALENCIANO FINALISTA EN EL CERTAMEN NACIONAL DEL MINISTERIO DE EDUCACIÓN (24 mayo 2017).

La reconocida Onda Cero Radio Valencia mostró su interés por conocer y saber más sobre este coro valenciano que ha estado consiguiendo premios allá donde va. Y que, además, ahora mismo se prepara para la final del Certamen Nacional de Coros del MECD del próximo mes de junio.

No os perdais esta interesante entrevista al director del Coro Sant Bernat de Carlet, Enric Moltó, quien dejó claro las claves del éxito: trabajo, constancia y humildad.

ÀUDIO: ENTREVISTA ONDA CERO A ENRIC MOLTÓ

diumenge, 26 de març del 2017

2017. CONCERT DEL COR SANT BERNAT A LA GALA SOLIDÀRIA PANES


Emotiu concert benèfic! Veus unides cantant per ajudar a qui ho necessita, regalant alegria amb pinzellades de colors per les nostres samarretes i acompanyats sempre pel quartet de corda ALMA.

Meravellosa iniciativa d'aquesta ONG PANES, organització carletina que ajuda al desenvolupament dels països més desfavorits de l'Àfrica Central: Congo, Ruanda i Burundi.

I sense dubtar-ho, col.laboràrem per recaudar fons per al projecte "Aigua per a Burundi", fent que el públic gaudira d’un variat repertori de cançons: Tu i jo cantarem, To music, Tú me enseñaste a volar, Red River Valley, Singing all together, La vita è bella, Viva la música, Bomse Aba, Pasqua Mix… (Veure en pestanya “VÍDEOS”).







TÚ ME ENSEÑASTE A VOLAR

(Veure més en pestanya "Vídeos")